DESTACATS - Pastisseria

Vendre
Demandas

MAESTRO **

Maestro transforma el seu negoci en una gelateria i confiteria d'alta qualitat. Amb una sola máquina, Carpigiani amplia la gamma dels seus productes, incrementa la seva clientela i... augmenta la seva rentabilitat. Incorpora 14 programes per cremes i gelat i 18 programes per pastisseria Premium. Maestro, la màquina que inaugurarà la nova temporada de la seva pastisseria.

Ver Detalle

MATRIX 90º

Vitrina professional per pastisseria. Només utilitzada en una fira. Es pot pintar del color que es vulgui. Gran oportunitat.

Ver Detalle

PASTOCHEF 18 RTX

És la última evolució dels pasteuritzadors per crema; evolucionant les prestacions del precedent Pastocrema, ara pastissers, gelaters i restauradors disposen d'una eina de treball encara més flexible, útil per totes les exigències productives. PASTOCHEF RTX amalgama, cou, pasteuritza, refreda, madura i conserva amb totes les garanties higièniques més de 100 especialitats.

Ver Detalle

Cafeteria - pastisseria

Muntatge complet d'una cafeteria-pastisseria. Consta de vitrina Matrix pastisseria 90º, trasbarra y arredo frontal amb decoració Margarita (LAI). La part posterior de la barra consta d'un espai refrig. TN amb 6 caixons i 1 porta, pica de 400x400mm i espai per rentagots. El trasbarra està format per un punt sanitari, espai refrig. TN i il·luminat amb 3 portes de vidre, moble cafeter, espai caixons y espai tancat amb portes correderes. La part alta del trasbarra combina mirall i lacat blanc amb estanteries il·luminades, tot envoltat d'un marc lacat en negre.

Ver Detalle

Pasteuritzador multifunció

Pasteuritzador automátic per base de gelat ,crema pastissera, templa de xocolata, melmeladas etc...

Ver Detalle

IFI Exe Past.

Expositor especial pastisseria 4 cares de vidre 7 estants de vidre Interior il·luminat

Ver Detalle

1  |  2    >>